Notícies 12. Edició migdia. 15/06/2023

El jutjat instructor del cas per l'explosió d'Iqoxe finalitza la investigació i conclou que hi ha indicis de delictes com el d'imprudència greu amb resultat de mort i lesions. És el pas previ a l'obertura d'un judici contra l'explosió del gener del 2020.

Augmenta l'oferta d'Alta Velocitat a l'estació del Camp de Tarragona amb la incorporació d'un operador privat que unirà la capital tarragonina amb Madrid amb quatre freqüències per setmana. Amb aquest, ja hi ha tres operadors d'alta velocitat al territori.

L'EINA i Junts a Altafulla es posen d'acord i es marquen entre les prioritats la platja i la solució a les inundacions al barri marítim per aquest mandat. Les dues formacions han definit les funcions que tindrà cadascú.

Montblanc dona per acabades per obres del Pont Vell després de 8 mesos d'obres i una inversió d'un milió i mig d'euros. La zona s'ha redefinit incloent-hi unes grades a l'entorn del pont romànic.

Els Bombers avancen 15 dies la campanya forestal contra incendis per la difícil situació als boscos. En el que portem d'any s'han registrat només al Camp de Tarragona 570 incendis de vegetació. Es demana màxima precaució perquè, tot i la pluja dels darrers dies, el risc d'incendi és alt.

El Nàstic rebaixa espectatives i diu que l'objectiu no és tornar al futbol professional immediatament, sinó a curt o mitjà termini. Sentirem les explicacions que ha donat avui la directiva.

Programes més recents a TAC12