Notícies 12. Edició vespre. 09/06/2023

Josep Andreu continuarà a l'ajuntament encara que no sigui alcalde. Reconeix que les negociacions amb els altres partits per formar govern no han anat com ell esperava, tot i que diu, continuarà intentant-ho. No veu prou fort el pacte entre Junts, Esquerra i Despertem, Poble que el deixaria fora l'alcaldia.

Dimarts es repetirà la prova d'alerta que hauríem de rebre al telèfon en cas d'emergència. És el segon intent que farà Protecció Civil després que la prova que es va realitzar a l'abril no funcionés.

Anirem fins l'Escola La Canaleta de Vila-seca on avui les alumnes i els alumnes hi han anat en bicicleta o patinet. És una iniciativa dels de tercer de primària per contribuir a un món més sostenible.

Valls estrena la restauració dels gegantons amb nous vestits i nova imatge que retorna el Lladrefaves a la seva imatge vuitcentista. Tornaran a ballar per la processó de corpus d'aquest diumenge.

I en esports, parlarem amb el jugador del CBT, Marc Buscail, i l'exentrenador Berni Alvarez abans que marxin dilluns a la concentració de la selecció espanyola sub-20 per preparar l'Eurobàsquet de Grècia.

 

Programes més recents a TAC12