Notícies 12. Edició vespre. 05/06/2023

Esquerra i Junts governaran a Altafulla els pròxims 4 anys. L'Eina de Molinera i Muntadas recuperarà l'alcadia perduda amb la moció de censura, però només serà per 2 anys. Eva Martínez comandarà l'Ajuntament durant la segona meitat del mandat.

L'Ajuntament de Salou no haurà d'indemnitzar amb 4,2 milions d'euros l'empresa propietària del xalet Villa Enriqueta. Una nova sentència conclou que el promotor, malgrat rebre inicialment la llicència d'obres, va incomplir la normativa urbanística i va incórrer en una negligència greu.

L'exèrcit espanyol torna a Montblanc per desmuntar el pont del Bolovi que van instal·lar ara fa tres anys, en plena pandèmia, després que la riuada s'endugués l'anterior infraestructura. Ara ja no és necessari perquè ha acabat la construcció del pont definitiu.

El CBT ja ha triat el relleu de Berni Álvarez: serà Noé Monroy el nou inquilí de la banqueta blava en el retorn a LEB Plata. És una aposta per la gent de casa, perquè el nou tècnic ha estat la mà dreta de Berni i ha dirigit el filial.

Programes més recents a TAC12