Notícies 12. Edició migdia. 17/03/2023

Acord entre el Ministeri i l'Ajuntament de Tarragona pel traspàs de 15 quilòmetres de carreteres. Es preveu una transformació radical de la N-340 de Llevant a Ponent, així com actuacions per millorar la T-11 i l'A-7. La inversió serà de 12,9 milions d'euros.

Pas endavant per a la licitació del nou contracte de la brossa de Tarragona. El ple ha donat llum verda a l'estructura de costos. No sense polèmica, ja que l'equip de govern acusa el PSC d'estar al darrera de les dues úniques al·legacions que s'hi han presentat.

Més de 65 propietaris de finques rurals de Salou i Vila-seca s'organitzen per aturar l'onada de robatoris que han patit durant els últims anys. Asseguren que amb la pressió veïnal han aconseguit disminuir els furts.

El Castell de Vila-seca acull una nova exposició. Aquesta, d'Agustí Puig, serà la cinquena mostra que s'hi realitza sota el paraigua de la Fundació Vila Casas. La primera després que Ajuntament i Fundació hagin renovat el conveni de col·laboració. En tres anys han passat per la sala més de 27.000 visitants.

La lluita pel liderat torna aquest diumenge per a la Unió Esportiva Valls. Reben l’Europa i tenen la possibilitat d’allunyar un dels rivals directes per assegurar el primer objectiu de la temporada: l’accés a la futura Superlliga.

Avui parlem amb el capità del CB Salou, Marc Morales, amb ell farem la prèvia de l'enfrontament d'aquest cap de setmana davant del Prat i també de les aspiracions dels salouencs a la LEB Plata d'aquí al final de temporada.

Programes més recents a TAC12