Notícies 12. 16/03/2023

Valls s'oposa a què el traçat per traslladar la línia de mercaderies de la costa per l'interior passi pel centre de la ciutat. No en volen ni a sentir a parlar i estimen que podria afectar fins a nou barris. Reclamen al Ministeri que els informi perquè no han rebut, diuen, cap tipus d'informació oficial.

El jutjat de menors de Tarragona investiga la possible agressió sexual en grup a Salou a una nena de 13 anys. Els fets haurien passat a casa d'un dels agressors. Són 4 menors. Dos se'ls ha internat en règim tancat, un altre està en llibertat vigilada i el quart no se li ha pogut imputar  cap delicte perquè té menys de 14 anys.

L'Aeroport estrenarà ruta aquest estiu a París de la mà de Vueling. És una de les novetats destacades de la temporada d'estiu que comptarà enguany amb 23 destinacions, només una de nacional, a Palma de Mallorca. La temporada començarà a finals de març i s'espera recuperar el milió de passatgers que registrava l'aeroport abans de la pandèmia.

 Estarem a l'homenatge que Salou ha volgut fer als pescadors que ha tingut el municipi durant els últims 50 anys. Només en queden dos en actiu que es retiraran el mes que ve.

I en esports, el Club Bàsquet Valls no podrà lluitar per l'ascens aquesta temporada. Les places d'accés a play-off han quedat fora de l'abast després de perdre ahir al vespre contra el filial del Barça en partit ajornat.

 

Programes més recents a TAC12