Notícies 12. Edició migdia. 03/03/2023

La Generalitat trasllada a l'antiga presó de Tarragona els serveis territorials de Justícia. Al maig ja ocuparan l'espai que ara ha quedat totalment buit amb el trasllat del Centre Penitenciari Obert. Estaran a l'antiga presó fins que es construeixi el Fòrum Judicial a tocar de l'hospital Joan 23.

Veïns de la Part Baixa de Tarragona demanen que es redueixi el trànsit i que es doni prioritat als vianants en certs carrers de la zona. És una de les propostes recollides sobre en el terreny per redissenyar el pla integral que ha de transformar aquesta zona de la ciutat.

El PDeCAT busca tenir el màxim de candidatures pròpies a les eleccions municipals per poder tenir representació a la Diputació. La direcció nacional del partit s'allunya de les coalicions amb Junts i en això estaria treballant en ciutats com Tarragona.

El joier tarragoni Joan Blàzquez es jubila. Abaixarà les portes del seu taller quan esgoti l'estoc que té a la botiga. Hem estat amb ell al taller del carrer Major, l'espai on durant anys ha creat les peces que li han donat un nom propi.

També farem la prèvia de la Unió Esportiva Valls que rep aquest cap de setmana el Santboià, el quart classificat. Hi ha en joc el liderat de la Primera Catalana, que ara els vallencs comparteixen amb el Reddis.

És la Manuela Perea. Amb ella parlarem de les llums i ombres d'aquesta llei ha suposat la revisió d’una dotzena de casos a Tarragona, dels quals s’han rebaixat 7 penes i ha quedat en llibertat un condemnat. Són dades que ha donat a conèixer aquesta setmana el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Programes més recents a TAC12