Notícies 12. Edició vespre. 02/03/2023

Tímida reducció de l'atur a les comarques de Tarragona durant el mes de febrer. Ha baixat només mig punt respecte al gener. Hi ha gairebé 42.500 persones inscrites a les llistes de l'INEM.  La dada més positiva la trobem en l'afiliació a la seguretat social, que  puja. Estem en el mes de febrer amb millors dades de la història.

L'home que va matar una àvia al carrer Gasòmetre de Tarragona ara fa 2 anys confesa que no sap perquè ho va fer però que passava per una depressió molt forta. El fiscal li rebaixa la petició de pena de presó a 10 anys per un delicte d'assassinat amb traïdoria.

L'alcaldessa de Valls confirma que es tornarà a presentar per continuar al capdavant de l'ajuntament quatre anys més. Dolors Farré ho explica durant la conferència en què va repassar l'estat de la ciutat i va plantejar reptes de futur.

L'ajuntament de Tarragona obre un procés de participació per si cal modificar el projecte de rehabilitació del Fòrum de la Colònia i del seu entorn. S'aprofitarà la reforma de l'espai per pacificar els carrers del voltant i donar prioritat als vianants.

 I en esports, el partit entre el Barça B i el Club Bàsquet Valls que s'havia de disputar aquest cap de setmana a Barcelona es jugarà finalment el 15 de març a la capital de l'Alt Camp. S'ha ajornat perquè la majoria de jugadors del filial del Barça juguen competició europea.

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12