Notícies 12. Edició migdia. 01/03/2023

Ercros inverteix 8 milions d'euros a Vila-seca en una nova planta. Substitueix una antiga i es dedica al tractament dels gasos que s'emeten en el procés de fabricació del PVC. L'empresa catalana va tancar l'any amb un benefici de 63 milions d'euros, un 45% més que al 2021.

Augmenta la demanda per allotjar-se en hotels que només admeten adults. Són els aomenats Adults only que han anat a l'alça després de la pandèmia. Entrarem al primer que va obrir portes de tot l'estat, situat a Salou.

El Celler de l'Espluga de Francolí es podrà tornar a visitar. L'edifici modernista ha estat tancat tres anys, per la pandèmia i per unes obres que s'han allargat més d'un any.

La Fira de Música Emergent de Vila-seca, la FIM, amplia fronteres i signa un conveni amb Andorra per incorporar artistes del principat al certamen. Aquest any el certamen musical se celebrarà del 4 al 7 de maig.

En esports, el Club Basquet Salou té per davant sis finals per aconseguir la permanència a la LEB Plata. Els de Jesús Muñiz tornen aquest cap de setmana a la competició després de l'aturada per seleccions.

Programes més recents a TAC12