Notícies 12. Edició migdia. 28/02/2023

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya demana a Madrid la creació d'un nou jutjat penal a Tarragona. S'estan posant data pels judicis a dos i tres anys vista. Estan col·lapsats. Diuen que estan preparats per rebre uns 400 casos l'any quan n'estan rebent mig miler.

L'entrada per la futura escola municipal de música de Valls a Ca Padró es farà per la porta del darrer, pel carrer Forn Nou on s'hi urbanitzarà una nova plaça. És el que contempla el projecte guanyador per rehabilitar l'edifici. Es calcula que els treballs costaran uns 3 milions d'euros.

La piscina d'Altafulla canviarà d'aspecte amb les obres que s'hauran de fer per evitar les fuites d'aigua i que la mantindrà tancada durant l'estiu. El ple va aprovar el projecte per reformar-la pressupostat en més de 650.000 euros. Serà menys fonda que l'actual.

Torredembarra modifica el mapa escolar per l'augment de població. Fins ara hi havia tres àrees diferenciades, una per a cada escola, i a partir del curs vinent només hi haurà dues zones. Un canvi que ve sobretot perquè molts habitatges de segona residència s'han convertit en primera.

En esports, la Unió Esportiva Valls ja no és líder en solitari  de la Primera Catalana i comparteix liderat amb el Reddis. Un dels aspectes a millorar és la defensa. Dels 6 primers classificats és qui més vegades ha encaixat com a mínim un gol per partit. N'hem parlat amb el seu entrenador.

Programes més recents a TAC12