Notícies 12. Edició migdia. 13/02/2023

La cursa cap a les eleccions municipals s'accelera amb l'elecció oficial d'alcaldables i els noms que els acompanyen a les llistes. A Tarragona es confirmen dues notícies avançades per TAC12: Montse Adan serà la número 2 del PSC i Jordi Collado serà el número 1 dels comuns.  A Montblanc, Josep Andreu ja és oficialment l'alcaldable de Montblanc Progressa.

L'any 2024 ha de ser  l'any de la transformació de la façana marítima de Vila-seca. Port de Tarragona i Ajuntament  posen en escena l'acord. Un dels grans reptes és integrarà el nou contradic de Ponent al paisatge.

L'Aeroport comença l'any sense aconseguir la desestacionalització desitjada. Durant el gener hi han passat només 400 viatgers i s'han realitzat unes 1.300 operacions. Són xifres millors que les del gener de fa un any però queden molt per sota de les que es busquen.

La comparsa Sinhus guanya la Disfressa d'or del carnaval de Tarragona amb una proposta marítima. Els pirates de Som i serem Urban Style s'emporten el segon premi. La gala la podran veure divendres i el cap de setmana a TAC12.

El Club Bàsquet Salou perd contra un rival directe per la permanència, l'Alginet, i iguala amb les places de "play-off" de descens. L'única lectura positiva és que els de Jesús Muñiz mantenen l'average favorable respecte als valencians i en una taula amb mínimes modificacions.

La UE Valls ja domina la Primera Catalana en solitari gràcies a la victòria contra el Martorell i l'empat del seu gran rival, el Reddis. Si s'acabés avui la temporada, els de Manel Cazorla pujarien a Tercera RFEF, dos punts per davant dels reusencs.

 

Programes més recents a TAC12