Notícies 12. Edició migdia. 14/02/2023

Salou abandona el conveni de promoció turística conjunta de tot el territori que promou la Diputació de Tarragona. L'alcalde Pere Granados ja havia demanat reiteradament que la capital de la Costa Daurada havia de tenir més pes dins aquesta aliança i que si no era així Salou se'n desmarcaria.

El consum d'aigua supera els registres d'abans de la pandèmia. És part del balanç que avui ha fet el Consorci d'Aigües de Tarragona que ha destacat també el paper de la indústria tarragonina a l'hora d'utilitzar aigua regenerada en un context de sequera com l'actual.

Una vintena de famílies de Constantí es podria quedar sense casa per una estafa. Pagaven el lloguer del seu habitatge a partir d'una empresa intermediària que no abonava els diners al propietari. Ara una sentència els obliga a deixar el lloc on viuen si no el compren.

S'instal·la a la plaça de la Font de Tarragona, la bota on seran cremats els ninots que representen el rei i la concubina del carnaval. Representa una al·legoria a un món massa digitalitzat.

Tot per decidir-se a la LEB Plata on la permanència del Salou continua cuinant-se a foc lent, malgrat jugar set partits consecutius com a local. Queden set jornades més de fase regular i els salouencs igualen amb la zona perillosa de la classificació.

 

Programes més recents a TAC12