Notícies 12. Edició migdia. 05/01/2023

El Camp de Tarragona ja ho té tot a punt per rebre els Reis d'Orient aquesta tarda. Una de les primeres ciutats a saludar-los és Valls on, Biel Roquet, ara mateix Ses Majestats són rebudes a l'Ajuntament.

La torre-rellotge del Port de Tarragona compleix cent anys de vida. Es va estrenar la nit de Cap d'Any de fa un segle, les seves campanades van donar entrada al 1923. Ara s'inicia tot un calendari d'activitats commemoratives.

Els Pastorets Principals de Valls tanquen temporada demà. Hauran estat sis representacions i totes ells amb ple absolut. Més de 1.500 espectadors hauran passat pel Teatre. Avui hi entrarem nosaltres per veure la posada en escena.

CaixaForum Tarragona suma més visitants durant el 2022 que els recomptes previs a la pandèmia. En total, 78.000 persones han gaudit de les propostes a l'equipament cultural.

Salou i Mollet juguen a TAC12 aquest dissabte a la tarda i en un derbi català per la permanència a la LEB Plata. Serà el segon partit dels vuit consecutius com a locals dels de Jesús Muñiz, que es troben dues victòries per sota de la zona de salvació.

Programes més recents a TAC12