Notícies 12. 15/07/2022

Alerta per les altes temperatures que assoliran el seu màxim aquest cap de setmana. L'onada de calor es preveu s'allargui durant tota la setmana que ve. La Generalitat manté activats en alerta els diferents plans per fer front a la calor, a la sequera i a l'elevat risc d'incendis.

Un xalet de Mont-roig del Camp amagava el labotatori més gran de producció de droga sintètica que s'ha detectat mai a tot Catalunya. Hi ha tres persones detingudes. La droga estava valorada en més de 4 milions d'euros. Els implicats també tenien armes i productes per fabricar explosius.

La Generalitat invertirà 400.000 euros al Centre de Tractament de Residus de la Conca de Barberà. L'aportació servirà per canviar la màquina que s'encarrega de separar la matèria orgnànica de la resta. La d'ara, fa més de 20 anys que funciona.

Entrarem al casal per a joves autistes que l'entitat Todos en Azul ha tornat a organitzar a Tarragona. S'han incorporat novetats importants, mentre l'entitat continua recollint diners per poder tenir un casal permanent tot l'any.

I en esports, el Club Bàsquet Valls anuncia el fitxatge del pivot finlandès Aleksi Liukko, provinent de la segona divisió nacional del seu país. Destaca per la seva alçada, 2,11, i el seu jocs sota la cistella.

Programes més recents a TAC12