Notícies 12. Edició migdia. 07/02/2022

L'apagada de les lluminàries tanca les Festes Decennals de Valls que ja han estat qualificades com les millors de la història i les festes de la represa de la cultura a tot el país després de la pandèmia. S'han venut més de 42.000 entrades i l'ocupació ha fregat el ple absolut en espais com la Vela Principal.

La pandèmia va a la baixa en nombre de casos però no als hospitals. Aquest cap de setmana s'han registrat 16 nous ingressos al Camp de Tarragona el que fa que se superi la xifra de 200 pacients hospitalitzats per la pandèmia.

Tarragona canvia la zonificació per escollir l'escola. Es passa de 7 zones a 4 per equilibrar l'oferta pública i concertada per a tothom i lluitar contra la segregació.

El Festival Minipop de Tarragona desapareix. Després d'11 anys, els organitzadors han decidit no continua amb aquest festival familiar perquè diuen no tenen els recursos suficients. Des de l'ajuntament asseguren que no podien destinar-hi més diners.

Salou prepara per l'any vinent el Cós Blanc més grans de la història. És la premisa amb què treballa l'ajuntament de Salou després de tancar una festa major d'hivern que enguany ha hagut de prescindir de la gran festa del confeti.

Setena victòria consecutiva del Salou a la Lliga EBA, aquest cop contra un altre dels favorits per pujar, el Castelldefels. El partit el vam narrar en directe a TAC12 i manté l'equip en la segona plaça, que permetria accedir al 'playoff'. El líder CBT també va guanyar l ei Valls va caure a casa.

 

Programes més recents a TAC12