Notícies 12. Edició migdia. 03/02/2022

Augment important del tràfic de droga a través de les costes de Tarragona. Ho denuncia la guàrdia civil després de desarticular una organització criminal. En l'operació es van intervenir 5 tones de haixix valorades en 18 milions d'euros.

La presidenta de la Diputació de Tarragona creu que les comarques tarragonines no han de concentrar la majoria dels parcs eòlics i fotovoltàics projectats a Catalunya. És partidària que es faci un repartiment equitatiu per tot el país.

Salou preveu doblar l'espai del cementiri a mitjà termini. També es preveu la construcció d'un crematori. De moment s'estan renovant les instal·lacions actuals.

Les festes Decennals de Valls estrenen el ball de la Rosaura, un ball parlat recuperat i documentat al segle 19, i que havia format part del seguici cerimonial de la capital de l'Alt Camp. Segons quina sigui la resposta del públic, es podria tornar a introduir al seguici vallenc.

La Unió Esportiva Valls serà més directa a partir d'aquest diumenge i a casa contra l'Igualada. L'entrenador Manel Cazorla anuncia canvis en el plantejament dels partits per acabar amb la sequera golejadora que deixa l'equip més a prop del descens a Segona Catalana que de l'ascens a Tercera Federativa.

 

Programes més recents a TAC12