Notícies 12. Edició migdia. 02/02/2022

És una de les imatges més tradicionals i icòniques del dia de la Candela de les Festes Decennals de Valls. Els Xiquets de Valls, Vella i Joves, aixecant un pilar de 5 davant la imatge de la patrona de la ciutat que aquests dies presideix l'altar major de l'església de Sant Joan.

El primer d'ells per confirmar que la Costa Daurada tornarà a tenir connexió aèria amb les Illes Balears aquest estiu. Serà de juny a setembre amb dos vols setmanals d'Air Nostrum a Palma de Mallorca. Per anar a Menorca o Eivissa caldrà fer escala.

L'atur puja per quart mes consecutiu a la demarcació de Tarragona. El final de la campanya de Nadal i la sisena onada han impedit crear llocs de treball durant el gener. El sector serveis suma a casa nostra gairebé mig miler més d'aturats.

A partir de dilluns, ja no es faran test d'antígens als contactes estrets de les escoles i instituts. Només es mantindrà el programa de cribratges als centres d'educació especial i entre el professorat. Això mentre la sisena onada perd força i els indicadors de perill van a la baixa.

El Salou Fubol Sala ja no descarta res al capdavant de la Tercera Divisió. Els de Manel Hidalgo són la grata sorpresa de la temporada, ja que optar a la part alta no entrava en els plans enguany. Demà els salouencs debutaran a la Copa Catalunya

Programes més recents a TAC12