Notícies 12. Edició migdia. 05/01/2022

La sisena onada perd força i podria haver tocat sostre. Tot i això, només al Camp de Tarragona hi ha hagut en un sol dia més de 2.000 positius i els CAPS continuen registrant rècords de visites. Salut insisteix en la importància de la dosi de reforç.

L'Institut Ramon Barbat de Vila-seca haurà d'impartir el 25% de les classes en castellà per l'alumne d'una família que ho va denunciar. La Generalitat recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Valls adjudica per gairebé 2 milions i mig d'euros les obres que han de permetre que la llar de jubilats torni a l'edifici històric de Ca Xapes. També s'han adjudicat els treballs per recuperar la muralla de Sant Antoni i construir el carril bici des del passeig de l'estació fins al polígon.

I pendents avui de Ses Majestats que repartiran regals entre tots aquells qui s'hagin portat bé. Hem estat a una botiga de joguines per veure quines són les més sol·licitades entre la canalla, que tenen les coses molt clares.

L'esport també fa la carta a Ses Majestats. Farem un repàs de la situació actual dels nostres principals equips i dels seus desitjos, no pas per avui sinó per al final de temporada.

Programes més recents a TAC12