La Setmana. 20/11/2021

La CUP hauria posat damunt la taula l'anul·lació del projecte de Hard Rock per retirar l'esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. El govern diu al Parlament, que si tot s'ajusta a la legalitat, no l'aturaran.

L'empresa Bonpreu construirà un gran centre logístic a Montblanc des d'on donarà servei a Tarragona, Lleida i l'Aragó. És l'empresa que ha comprat les parcel·les del LOGIS Montblanc que ara es començarà a urbanitzar. La inversió serà de 50 milions d'euros i pot generar fins a 500 llocs de feina.

El polígon industrial de Valls s'ampliarà amb 60 noves hectàrees, a tocar del Pla de Santa Maria. Hi ha empreses interessades en instal·lar-s'hi però busquen parcel·les grans i ara mateix no n'hi ha de disponibles.

No s'instal·laran pantalles acústiques als municipis de la costa per minimitzar el soroll dels trens. El govern central ho atura, de moment, després de les queixes dels municipis afectats que denunciaven el gran impacte visual que tindrien perquè eren molt altes. Tarragona i Torredembarra ho celebren.

Coincidint aquesta setmana amb el Dia Internacional per la prevenció de la violència contra infants i adolescents coneixerem l'associació que ha nascut a Valls per ajudar a les víctimes. 7 de cada 10 casos d'abusos sexuals a menors es donen dins l'àmbit familiar.

Programes més recents a TAC12