Notícies 12. 22/07/2021

3 morts, 19 ingressats més  i gairebé 600 nous positius. Són les dades pèssimes que ha deixat la pandèmia les últimes 24 hores al Camp de Tarragona. Des de l'1 de juny que no es registraven tantes víctimes mortals en un sol dia. Tots els indicadors de la pandèmia avui estan en vermell.

Constantí repetirà la vigilància privada aquest estiu per evitar robatoris en la collita de l'avellana, a les masies i als magatzems. Es posarà en marxa el 10 d'agost. Avui totes les parts implicades s'han reunit per coordinar el dispositiu.

L'ermita de la Santíssima Trinitat de l'Espluga de Francolí tornarà a obrir tots els caps de setmana amb un horari regulat. És l'objectiu més immediat de la nova junta de la Germandat de la Santíssima Trinitat que també posarà en marxa un projecte d'inserció laboral.

Torredembarra busca portadors per als seus nans. Ja no van poder sortir per les festes del Quadre per falta d'efectius i no volen que torni a passar el mateix per la festa major del setembre.

I en esports, el Nàstic cau contra el Barça per 4 gols a 0 en el primer partit de la pretemporada dels homes de Raül Agnè. Un enfrontament amb expulsió de Quintanilla i amb molt bona imatge del nou porter grana Manu Garcia.

 

 

Programes més recents a TAC12