Notícies 12. 23/07/2021

El CAP de Torredembarra s'ampliarà abans d'acabar l'any amb dos nous mòduls, un dedicat a les urgències i un altre al servei de pediatria. El centre d'atenció primària té problemes d'espai i durant l'estiu pot arribar a atendre 300 persones cada dia.

El govern de Tarragona es queda sol a l'hora d'aprovar les noves tarifes de la zona blava. Ha estat en un ple en què també s'ha donat llum verda a la bonificació de l'IBI. Qui instal·li plaques solars als seus edificis pagarà només la meitat de l'impost de béns immobles.

Entrarem al pis situat a la Part Alta de Tarragona que ha permès que dues persones vulnerables visquin de manera independent. Formen part de l'associació La Muralla que treballa per a la inserció de persones amb dificultats mentals.

Anirem fins a Montblanc per saber qui pentinarà a partir d'ara els gegants que porten cabell natural que en el seu dia van donar els mateixos montblanquins i montblanquines. Qui l'ha pentinat durant gairebé 60 anys ho deixa.

I en esports, la vallenca Marta Galimany encara els darrers entrenaments abans de marxar la setmana vinent cap al Japó per participar als Jocs Olímpics. Veurem com es prepara per afrontar amb les millors garanties la prova de la marató que disputarà la matinada del 6  al 7 d'agost.

Programes més recents a TAC12