Notícies 12. 22/04/2021

La mobilitat per tot Catalunya, que es començarà a aplicar a partir de dilluns, es podrà fer amb qui es vulgui. Ja no serà obligatori només moure'ns amb la nostra bombolla de convivència. També podran reobrir els bars i restaurants dels centres comercials i s'amplia els aforaments als gimnasos i a les esglésies.

El Port de Tarragona confia a tancar l'any arribant a xifres d'abans de la pandèmia. La tendència és de creixement. El tràfic de mercaderies ha augmentat un 34% al març respecte l'any passat. El negoci que més ha crescut ha estat el del transport de sòlids a granel.

Les entitats del seguici de Santa Tecla, a Tarragona, tornen als assajos després d'un any. Ho fan amb la mirada posada en la festa major i amb la reformulació que han hagut d'aplicar per adaptar-se a les mesures contra el coronavirus. Estarem a un dels assajos de l'Esbart Santa Tecla.

Programació especial de TAC12 per seguir la diada de Sant Jordi amb informatius en directe des de la Rambla Nova i des de Montblanc on també retransmetrem per 11è any consecutiu la Llegenda, l'acte central de la Setmana Medieval.

Als esports detallarem com seran les fases d'ascens a la LEB Plata de Club Bàsquet Valls i Club Bàsquet Salou, que han de superar encara una final prèvia per participar-hi. La crisi sanitària ha provocat modificacions constants que impedeixen saber encara on competirien els nostres equips, a mitjan maig, si aconsegueixen la classificació.

Programes més recents a TAC12