Notícies 12. Edició migdia. 21/04/2021

La construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Torredembarra començarà en les pròximes setmanes. Aquest dijous el ple donarà llum verda a la cessió dels terrenys i es preveu que les noves instal·lacions siguin una realitat durant el primer trimestre de l'any vinent. Se situarà a la urbanització Nova Torredembarra i donarà servei al conjunt del Baix Gaià.

UGT adverteix que algunes empreses aprofiten la situació de pandèmia per justificar acomiadaments de personal. Assenyalen que un dels exemples a Tarragona és l'ERO que planteja Bic Graphic per a 52 treballadors. El sindicat afirma que les retallades de la plantilla no es poden atribuir al descens de l'activitat perquè, diuen, es deu a la situació de pandèmia global i aposten per solucions temporals.

I en cultura, ens fixarem en l'art efímer que ocuparà els carrers de Vila-seca durant la diada de Sant Jordi. Alumnes de les escoles d’Art i Disseny de Tarragona i Reus han dissenyat vuit escultures elaborades amb llibres reciclats. La proposta artística conviurà amb una desena d'actes que l'Ajuntament ha programat per aquest divendres.

Als esports, analitzarem quines opcions té el Nàstic d'accedir al playoff per pujar a la Segona Divisió, ara que travessa pel moment més dur de la temporada. Malgrat la mala ratxa, els de Toni Seligrat encara depenen d'ells mateixos per aconseguir el següent objectiu de la campanya.

Programes més recents a TAC12