Notícies 12. Edició vespre. 15/01/2020

Es tracta del ferit crític ingressat a la Vall d'Hebron. S'ha confirmat aquest vespre i poc després de retirar-se de les runes la segona de les víctimes mortals a les proximitats del reactor explosionat. L´última hora l'hem explicat en directe al Notícies 12.

Queden, encara set ferits, un d'ells en estat molt greu; és el recompte de les conseqüències humanes davant l'accident patit al Polígon Sud de Tarragona i que ha mobilitzat uns serveis d'emergència que han donat per extingida la combustió de l'òxid de propilè existent dins el dipòsit afectat. Això significa que durant les pròximes hores ja serà possible centrar-se en la retirada de les 75 tones de material barrejat amb líquid refrigerant.

S'informa, a més, que el nivell de risc és ja gairebé inexistent, tot i que aquest dijous es preveu encara una nova atenció als mitjans, a les 9.30 hores, per detallar les novetats en les tasques d'adequació de la zona zero de l'incident.

Al Notícies 12 d'avui hem perfilat l'última hora en directe i des del mateix comandament avançat que se situa dins la mateixa petroquímica tarragonina. S'han declarat dos dies de dol oficial a Catalunya.

Programes més recents a TAC12