Notícies 12. Edició migdia. 15/01/2020

Ja són tres les víctimes mortals que ha provocat l'explosió a l'empresa IQOXE, al poligon químic sud de Tarragona. La darrera víctima és la persona que es trobava ingressada en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebrón de Barcelona. Era un dels treballadors de l'empresa. La segona víctima mortal, també treballador de IQOXE es coneixia aquest matí després que es trobés el seu cos al tanc on hi va haver l'explosió. L'altre víctima ja en teniem constància ahir a la tarda. El veí de Torreforta que va morir després que l'impactés un tros de planxa metàl·lica que va sortir disparat del lloc dels fets fins a aquest barri de Ponent. L'última hora la té el Sergi Amat des del cente de comandament. 

L'ajuntament de Tarragona ha decretat dos dies de dol oficial i s'han suspès tots els actes. Aquest matí l'alcalde Pau Ricomà ha convocat una junta de portaveus amb tots els representants dels grups politics per informar de la situació. Gerard Bosch.

Avui ha comparegut el conseller delegat d'IQOXE, molt afectat per tot el que ha passat. Assegura que l'empresa va actuar correctament i que la prioritat va ser en tot moment trobar les persones desaparegudes. També ha explicat que no saben encara la causa de l'explosió.

Programes més recents a TAC12