Construeixen el Pont Vell de Montblanc amb xocolata

 

No hi ha ningú que passi per davant i no s'hi aturi per fer una fotografia. Enguany, la pastisseria Viñas de Montblanc ha reconstruït el Pont Vell, però de xocolata. Cada any, aquest establiment centenari sorprèn els visitants amb una creació de xocolata que deixa tothom embadalit.

Fa dos anys van recrear al Drac de Sant Jordi, i l'any passat unes lletres de Montblanc gegants. Enguany han volgut homenatjar aquest indret de la capital de la Conca que tant va patir i que ara encara la recta final de les obres de reconstrucció.

MONES TRADICIONALS CONVIUEN AMB TOT TIPUS DE FIGURES DE XOCOLATA

Però no només es queden mirant l'aparador, també entren a la botiga. Són dies d'un no parar de gent per anar a buscar la seva mona. A cal Viñas tenen la xocolata com a especialitat, i són les mones que més es venen. Tot i que hi ha un clàssic que mai falla.

La xocolata els permet jugar i fer volar la imaginació. Per exemple, han fet un comandament d'una videoconsola ben dolç. Asseguren que s'adapten a les demandes dels clients. Aquests dies és pràcticament impossible passar pels quatre cantons i no aturar-se, ja sigui pel Pont Vell de xocolata o per l'olor irresistible que surt de dintre. Són dies de mones per a tots els gustos.