Montblanc preveu construir una àrea d'oci per al jovent de la Conca

Josep Andreu va revelar al ple de desembre de Montblanc que s'està treballant per crear una àrea d'oci per a joves a l'entrada del polígon de CIMALSA.  Es tracta d'un espai que percep el consistori en aplicació del 10% d'aprofitament de la zona, que suma un total de dues hectàrees de terreny.

El projecte vol ser un punt de trobada per al jovent de tota la Conca de Barberà i l'equip de govern espera comptar amb el suport del Consell Comarcal. La proposta es donarà a conèixer a la resta de regidors després de festes.

Encara relacionat amb CIMALSA, l'executiu local va explicar que hi ha predisposició de Bonpreu perquè la seva aposta per Montblanc vagi acompanyada d'una inversió en habitatge per tal d'arrelar els treballadors al municipi.

En aquest sentit, s'espera que les obres del projecte de reparcel·lació de CIMALSA comencin a l'abril.

El ple també va servir per aprovar inicialment el projecte de rehabilitació del Jutjat de Montblanc. S'espera que els treballs estiguin acabats el setembre del 2024 i costaran més d'un milió d'euros finançat en un 85% per fons estatals. L'aprovació va comptar amb tots els vots favorables.

jutjats montblanc 2022

Els comptes van tornar a tenir cert protagonisme i part de l'oposició va retreure a l'equip de govern el que van titllar de falta de voluntat negociadora a l'hora de pactar els pressupostos per l'any que ve.

Andreu va defensar la seva gestió econòmica destacant que es tancarà l'any amb un deute de prop de 2 milions d'euros, mentre que fa 13 anys ascendia a 6,5 milions.