×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Patis lliures

Corredisses, retrobades amb els amics, nervis. S'han obert les portes i l'escola Les Muralles de Montblanc ha tornat a bullir d'activitat.Després de l'estiu, els alumnes tornen a les aules en un curs que ha començat abans i que ha deixat enrere les restriccions per la pandèmia. Això farà que, per exemple, els patis deixin de ser espais restringits als grups bombolla i que torni a ser un gran pati on tots els alumnes puguin jugar.

Entrem a l'aula dels alumnes de sisè, que faran el seu darrer curs a l'escola. Primer dia de situar-se. A alguns l'estiu se'ls ha fet llarg, d'altres voldrien un estiu etern. Però tots, i en això coincideixen, tenien ganes de retrobar-se amb els seus companys. I esperen que passin tots junts el curs per començar, l'any vinent, una nova etapa educativa.

Un primer dia de classe que ha servit, també, per presentar el professorat i recordar alguns aspectes d'aquest nou curs. La lliçó de com funcionaran els patis la tenen ben apresa.

Arrenquen avui el curs, però, serà només per tres dies. Dijous i divendres és festa major a Montblanc i l'escola tornarà a tancar per festa local.