Montblanc aprova la urbanització del polígon logístic, que començarà a la tardor

Les obres del polígon logístic de Cimalsa a Montblanc començaran després de l'estiu. L'Ajuntament ja ha donat llum verda al projecte d'urbanització i es felicita per la que serà la inversió més important en anys al municipi. Es parla d'una inversió de 26,4 milions d'euros per part de l'empresa pública de la Generalitat per fer possible, en primer lloc, la implantació de Bon Preu.

Les màquines entraran a treballar als terrenys del Logis Montblanc aquesta mateixa tardor. Es desenvoluparan 96 hectàrees de sòl industrial a l'espai comprès entre l'autopista i la carretera N-240. La urbanització anirà a càrrec de CIMALSA, l'empresa pública de la Generalitat, que ja compta amb l'aprovació inicial per part de l'Ajuntament.

Tots els engranatges comencen a rodar per fer efectiva l'arribada del centre logístic del grup Bon Preu a la capital de la Conca de Barberà. El govern remarca que és una inversió econòmica de la Generalitat sense precedents a Montblanc i poques se'n recorden d'aquestes dimensions.

La urbanització dels terrenys consistirà en l'adequació dels vials, les parcel·les i tots els equipaments necessaris per a la implantació de les naus. Tot plegat, s'estima que es pot allargar fins al setembre del 2023, si bé es pensa que part de les obres de construcció de les naus es podrà fer en paral·lel a la urbanització. Bon Preu ocuparà 20 hectàrees i va anunciar una inversió pròxima als 50 milions d'euros. Més enllà de la cadena de supermercats, al polígon hi haurà disponibilitat per rebre altres empreses.