Montblanc reobre l'oficina de turisme

L'oficina de turisme de Montblanc ha aprofitat el tancament pel coronavirus per fer unes obres que ja tenia programades. Enceta nova etapa per encarar un estiu en què s'han reformulat les visites guiades.

Montblanc ha reobert l'Oficina de Turisme, després de més de tres mesos tancada pel confinament. Durant aquest temps, a més, ja estaven previstes unes obres, que també hauria tancat les instal·lacions

Concretament, s'hi ha construït una escala que connecta l'Oficina de turisme amb l'antic sindicat de vinyaters, on ja han començat les obres per refer la teulada de l'edifici modernista. Tot aquest espai s'ha de convertir en un gran centre de recepció de visitants. 

L'oficina de turisme ha obert amb totes les mesures de seguretat adequades, amb mampares de protecció i senyalització dins i fora de l'edifici. Tot plegat per arrencar un estiu atípic en què, tot i els esforços per atraure visitants, les previsions no són gaire optimistes. Una de les novetats és la posada en marxa d'una nova visita guiada que es podrà fer cada dia durant l'estiu.

L'oficina de turisme també està treballant amb el sector privat per tirar endavant projectes que afavoreixen l'arribada de visitants a Montblanc.