"Guanyem al 19", la nova campanya del comerç de Montblanc

El proper dilluns Montblanc posa en marxa la campanya comercial més important que ha fet mai. Hi participen els comerços però també bars i restaurants. Tots junts per plantar cara a les pèrdues que els ha suposat el confinament pel coronavirus.

Amb el nom 'Guanyem al 19', Montblanc posarà en marxa una nova campanya per promocionar la compra al comerç de la vila. Per primera vegada hi participen, a banda de botigues, també serveis i restaurants i bars del municipi. 

S'han dissenyat quatre accions diferents, com ara repartir bosses amb el lema de la campanya. També hi haurà butlletes per rascar amb fins a 10.000 premis, 1.000 euros en vals per gastar al comerç i també una cistella amb productes de les botigues valorada en 3.000 euros.  

L'objectiu és que el comerç es recuperi del sotrac que ha suposat la pandèmia de la Covid-19, com diu l'eslògan de la campanya. Es tracta de la campanya comercial més gran feta mai a Montblanc, per la quantitat de premis i per la llargada en el temps, ja que es preveu que es dugui a terme fins a la tardor. Pels comerços és gratuïta i el 40% dels premis repercuteixen directaments als negocis de proximitat. 

Hi poden participar tots, siguin o no associats a la Unió de Botiguers i es posarà en marxa el proper dilluns 13 de juliol.