TAC12 serà més lila que mai amb una programació especial pel 8M

El 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, serà el tema que vertebrarà la programació de TAC12 durant aquesta setmana. En primer lloc, torna "Inspiradores" amb una segona temporada conformada per cinc episodis que s’emetran diàriament fins divendres.

Aquesta producció de la televisió pública del Camp de Tarragona amb el suport de La Xarxa i la Diputació, recuperarà noves històries de dones oblidades que van ser pioneres. Els nous capítols s’emetran cada dia a les 21:30 h i el d’aquest dilluns estarà dedicat a Margarida de Prades, reina consort de Martí l’Humà. L’aviadora Dolors Vives, la sindicalista feminista Teresa Claramunt o la pedagoga i escriptora Francesca Bonnemaison protagonitzaran els altres episodis.

xc.jpg

Pel que fa al magazín, ‘Com la nit i el dia’, Laura Rovira substituirà Joan Ballart per conformar una presentació 100% femenina amb Aina Mallol de cara al programa de dimecres. A més, els continguts també tindran un marcat accent femení.

Les entrevistes esportives de dilluns i divendres posen el focus en dues dones com són la jugadora del TGN Bàsquet Alexandra Rigal i l’atleta Mireia López. Un fet que també es repetirà a l’entrevista del Saló de Plens, el programa sobre política municipal de TAC12.

Finalment, el Connecta 10 Comarques dedicarà el programa del divendres a un monogràfic sobre dones a partir de les connexions en directe de les televisions de la demarcació de Tarragona.