Hard Rock no desperta l'entusiasme del Govern i enfronta l'oposició

El projecte de Hard Rock al CRT de Vila-seca i Salou marca de nou el debat polític. Aquest dimecres a la sessió de control al Parlament ha tornat a ser objecte de reivindicació, de crítica i de "poc entusiasme" per al Govern. El complex d'oci i recreatiu repeteix com a línia vermella que bloqueja l'aprovació dels pressupostos. 

Des de Junts, el vallenc Albert Batet demanava al president Aragonès que es pronunciés i que el Govern surti de l'ambigüitat. A Esquerra li cauen per totes bandes, perquè mentre Junts i PSC exigeixen impulsar l'arribada de Hard Rock a la Costa Daurada, En Comú Podem i la CUP pressionen perquè el Govern l'aparqui definitivament.

INVERSIONS A LA DEMARCACIÓ

I més enllà del complex d'oci i recreatiu, els socialistes avui han demanat major finançament per als centres de recerca de TarragonaEl Govern defensa que ja hi aposta. Posa d'exemple, la Vall de l'Hidrogen Verd de Catalunya i el Centre de Descarbonització de la Indústria. 

El conseller d'Empresa també ha tret pit de l'increment de les exportacions de la demarcació de Tarragona. El 2023 van créixer un 4,9%, només per sota de les comarques de Barcelona.