L'agost estabilitza una temporada alta irregular lluny del 2019

Els allotjaments de la Costa Daurada han arribat a un 90% d'ocupació mitjana durant l'agost. El mes vacacional per antonomàsia ha estabilitzat la irregularitat dels primers compassos de la temporada alta, precedits per un maig fluix que va truncar els bons pronòstics del sector.

Des de llavors, les ocupacions han anat creixent progressivament, però no ha estat fins a l'arribada tardana del públic internacional que s'han assolit les dades d'ocupació esperades.

La inflació i la inestabilitat econòmica han tingut un impacte evident sobre els hàbits dels visitants. Les estades han estat més curtes, les reserves, a últim moment i la despesa dels turistes al destí ha caigut.

Hotels salou 2023

Tot i algunes diferències puntuals, el funcionament global de les diferents tipologies d'allotjaments ha estat similar. És per això que s'espera un comportament que segueixi aquesta dinàmica de cara als mesos que ve.

Tot i la repetició de les dades de fa un any, el sector no tira la tovallola i confia a recuperar i millorar les xifres del 2019 un cop torni el mercat rus i baixi la inflació.