Esperen un estiu "excel·lent" amb molts turistes de proximitat

Aquest estiu podria ser "excel·lent" per a les empreses turístiques de la demarcació. Això serà possible gràcies als turistes nacionals que, previsiblement, apostaran pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre com a destí vacacional. La Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la província asseguren que els primers mesos d'aquest 2023 ja han sigut més bons que els de l'any passat i això els fa sospitar que durant la temporada alta d'estiu es podria assolir la plena ocupació en molts establiments.

Una dinàmica que ve molt marcada per les reserves de darrera hora. El visitant ve de més a prop i, per tant, s'espera a l'últim moment per confirmar la seva estada. Malgrat aquest optimisme generalitzat, els hotelers asseguren que intentaran repercutir al mínim l'increment del cost de la llum, el gas o la bugaderia, entre altres serveis, en el seu preu final.

El gremi també preveu uns mesos d'estiu molt intensos per als operadors de l'interior i, és que, molt visitant internacional que va apostar per l'entorn rural durant la pandèmia repetirà, de nou, enguany.