Turistes per donar i per vendre a la costa i a l'interior

Carrers, passejos, platges, parcs, restaurants, bars o hotels han estat plens a vessar aquesta Setmana Santa. És el primer pic turístic de l'any al Camp de Tarragona; una primera etapa que concentra especialment visitants de la resta de l'Estat, ja que són unes vacances curtes que molts aprofiten per a fer una escapada relativament a prop.

A la costa, en llocs com Salou o la Pineda, el cartell de ple s'ha penjat a pràcticament tot arreu. També en llocs com Torredembarra o Altafulla. Per a alguns, la Costa Daurada és sempre una aposta segura; per a d'altres, aquesta Setmana Santa ha estat un gran descobriment.

L'INTERIOR TAMBÉ TIRA

La Costa Daurada acostuma a ser la gran protagonista de la temporada turística a casa nostra, però no l'única. Aquestes vacances s'ha vist un alt volum de visitants també a l'interior del Camp de Tarragona.

Llocs com Montblanc són indrets amb un reclam històric molt potentI també a la Conca de Barberà, el Monestir de Poblet també és un lloc on arriben moltes visites d'un sol dia, símbol identitari del turisme interior. Amb tot, preàmbul de l'estiu amb regust excel·lent tant a la costa com a l'interior.