Setmana Santa immillorable per a hotels i restaurants

La Setmana Santa ha estat rodona per als hotels i restaurants del territori. Així de clar; el sector està molt satisfet amb el moviment i l'ocupació dels darrers dies, coincidint amb les vacances de Pasqua. El bon temps primaveral ha acompanyat i molt la darrera setmana, amb sol i temperatures suaus pràcticament cada dia.

Malgrat grans preocupacions a l'hora de fer grans despeses, com la inflació, la campanya de Setmana Santa s'ha superat amb nota. Una nota que és un excel·lent no només si es miren les últimes Pasqües pandèmiques, sinó també si ens fixem en la del 2019 i les anteriors.

L'OCUPACIÓ FREGA EL 90%

Els hotels i els càmpings de la Costa Daurada s'activen turísticament per Setmana Santa; una època de l'any en què els tornejos esportius propis d'aquesta època afavoreixen l'ocupació. Enguany hi ha hagut una ració d'esdeveniments més generosa del que és habitual. Tot plegat ha fet rondar l'ocupació mitjana entre el 80% i el 90%.

TERRASSES I INTERIORS PLENS

La restauració també qualifica la Setmana Santa d'enguany gairebé com a immillorable. La satisfacció és màxima després de veure com terrasses i interiors han estat plens dia sí, dia tambéEls restauradors coincideixen a indicar que el parèntesi entre Nadal i Setmana Santa en aquest inici de 2023 ha estat millor del que esperaven. Ara, amb aquesta gran entrada a la primavera, encaren l'estiu amb les piles carregades.

Abans d'arribar a l'estiu, hotels i restaurants ja tenen la mirada posada en dates com Sant Jordi, el pont de maig, la Segona Pasqua o Sant Joan.