El Govern destinarà 23,5 milions per a infraestructures socials del Camp de Tarragona

Els fons Next Generation deixaran més de 23,5 milions d'euros al Camp de Tarragona per millorar centres educatius i d'atenció primària. Així ho ha anunciat el conseller Jaume Giró en la seva visita a Tarragona.

La inversió més important serà per millorar l'eficiència energètica del CAP de Torreforta, que rebrà una injecció de més de 2,5 milions d'euros.

La rehabilitació de l'Institut Pere Martell, d'uns 500.000 euros, és la segona inversió més rellevant. Altres centres educatius del territori com el Martí l'Humà de Montblanc també comptaran amb aquestes subvencions enfocades a millorar el benestar de les comunitats educatives de cada centre.

Cap la granja 2022

El conseller Giró ha aprofitat la seva visita a Tarragona per reafirmar el compromís del departament d'Economia amb el Hard Rock.

En la seva visita al territori, Giró també ha mantingut una conferència per donar a conèixer les eines de fiançament de l'Institut Català de Finances entre l'empresariat local. Un òrgan que fins al juny ha prestat més 13 milions d'euros a vuit empreses del Camp de Tarragona, fet que ha contribuït a crear i mantenir prop de 700 llocs de treball.