La Colla Vella repeteix el 2de8f en un cap de setmana d'intensitat castellera

 

Cap de setmana amb alta intensitat castellera al Camp de Tarragona malgrat el pont de la Segona Pasqua. Dissabte, els Xiquets de Vila-seca van fer d'amfitrions a la diada de l'aniversari del seu bateig. La plaça de l'Estudi va acollir la colla local, a més de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els vermells van fer l'actuació més destacada de la tarda, repetint els dos castells bàsics de 8. Els del carrer d'en Gassó tenen cada vegada més apamats tant el 3de8 com el 4de8. Els vallencs van arrodonir la diada amb el 5de7.

Per la seva banda, la Colla Jove finalment va descartar portar el 4de8 a Vila-seca. Els tarragonins van optar per rodar la gamma alta de 7, tot descarregant el 4de7a i el 5de7. Els de la camisa lila van tancar amb el 3de7, castell que hauria de veure's amb un pis més durant aquest juny.

També destacada l'estrena serrallenca dels set pisos aquest 2022. Els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3de7 i el 4de7, i ho van acompanyar del 5de6. Per últim, els Xiquets de Vila-seca van completar els dos castells bàsics de sis i el 3de6a.

L'endemà diumenge, la plaça de Cuba de Tarragona va acollir la diada del Local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Els van acompanyar els Bordegassos de Vilanova, la Jove de Tarragona i la Colla Vella. Els vallencs van protagonitzar un dels castells més destacats del cap de setmana. Tot i arrossegar pocs efectius, nou 2de8f al sarró. Els rosats també van ampliar el nombre de 3de8 i 4de8 fets aquesta temporada, cada cop més polits.

La Colla Jove sí que va poder dur el 4de8 al barri cooperativista. Segon carro gros completat de l'any, més tranquil que el descarregat a Gràcia, però encara amb un pèl de nervi. Els del Cós del Bou el van acompanyar del 5de7 i el 4de7a.

Deures pendents, mentrestant, per la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. Arribaven a la seva diada amb el 2de7 completat, però a casa va quedar amb intent desmuntat per indecisió de la canalla. Es van haver de conformar amb el 5de7, el 4de7a i el 3de7a.

Els Bordegassos es van anotar el 4de7, el 3de7 i el 2de6 a Sant Pere i Sant Pau.