El PSC acusa ERC de no ser prou clara amb Hard Rock

Els socialistes denuncien que els comptes de la Generalitat són dolents per a Tarragona i proposen esmenes per invertir-hi 2,5 milions. Assenyalen Esquerra de no defensar fermament el macroprojecte de Salou i Vila-seca. 

El PSC ha presentat esmenes als pressupostos per valor de 2,5 milions d'euros. Els socialistes afirmen que la inversió a Catalunya arriba tard, amb un govern, diuen, trencat i dividit que no els ha tingut en compte. Els preocupa, afegeixen, que Esquerra no tingui una posició clara sobre el projecte de Hard Rock.

Qualifiquen les inversions al territori d'insolidàries. Demanen incloure una partida d'un milió d'euros destinada a la Ciutat de la Justícia de Tarragona i 100.000 euros per al projecte de la Ciutat de Repòs i Vacances. També suggereixen incloure una partida per a la remodelació de l’escola Eladi Homs de Valls i el Museu Casteller i  per al projecte de desdoblament de la C-14 entre Alcover i Montblanc, entre altres.

Des del PSC també han mostrat la seva preocupació per la moratòria que planteja el govern sobre la implantació i creixement de noves incineradores. Creuen que és perjudicial per al territori.