Derbi generacional

Per edat, els locals podrien ser, en algun dels casos, els pares dels visitants. Xoc d'alt nivell entre Volei SPiSP, aquest dissabte (20 hores) i que narrarem en directe a TAC12.

Punt final als actes protocol·laris i les lectures no relacionades estrictament amb el joc i la disputa de tres punts. Tant Volei SPiSP com Cèvol ja van dir que viure un derbi a Superlliga 2 és un regal que ha d'aprofitar el territori i que fer-ho a través de TAC12 és un aparador. Però tant Vlado com Iñaki volen anar més enllà de les paraules de la prèvia: volen guanyar.

Els cooperativistes juguen a casa, però a Salou, perquè no formalitzaran la tornada al barri fins a la següent jornada. I el fet de competir a Ponent, sobre el paper, pot ser beneficiós per al Cèvol. En qualsevol cas, sumen 8 punts de 12 possibles i són candidats a l'ascens a Superlliga. El Cèvol, mentrestant, no ha rascat res després de tres partits.

10DDR Peça Volei SPiSP Cèvol a TAC12 trobada tècnics entrenadors Vlado Stevovski Iñaki Bescós 2021 2022

L'única baixa segura és la de David Sanllehí, pel cantó del Cèvol i per incompatibilitats laborals. Els torrencs ja van incomodar el Barça i procuraran fer-ho també amb el Volei SPiSP, que és ben conscient del potencial del seu oponent. La joventut tarragonina contra l'experiència dels del Baix Gaià, que van perdre l'any anterior en l'anada.

Jesús Sarmiento i el tècnic del Club Volei Salou, Marc Riverola, ens acostaran en directe el millor derbi de voleibol de la demarcació.