El derbi CB Salou-CB Valls estrena la campanya de l'EBA

Un derbi sense pressió, però un derbi. El pavelló Salou Centre serà la seu de la jornada inaugural de la Lliga Catalana EBA, el clàssic torneig previ al començament de la fase regular de l'EBA i on, òbviament, no existeix pressió per ascendir o assolir la permanència.

CB Salou, CB Valls i CBT:: cada participant disputarà dos partits i el líder definitiu accedirà a la següent fase que, habitualment, almenys abans de l'esclat de la pandèmia, es desenvolupa durant algun cap de setmana festiu previ al Nadal. Els salouencs disposaran de la totalitat de la plantilla i els vallencs només arrosseguen les molèsties d'un dels fitxatges, Adrià Trouvé.

Jugar contra qualsevol dels equips del territori és fer-ho davant un dels referents de la categoria, però poc s'assemblarà aquest clàssic al de l'última cita de la primera volta de l'EBA. Perquè Muñiz i Pozo no es tornaran a creuar fins a mitjan mes de desembre.

La segona jornada de la Lliga Catalana EBA arribarà la setmana vinent, l'11 de setembre, amb l'estrena del CBT contra el mateix CB Salou i al pavelló del Serrallo. CB Valls i CBT tancaran la lligueta al Joana Ballart, el 18 de setembre. Abans, però, CB Salou-CB Valls, aquest diumenge des de les 18.45 hores.