Entren en vigor les noves mesures restrictives

Bars i restaurants seguiran oberts entre dos quarts de 8 i dos quarts de 10 del matí, i la una i dos quarts de 4 de la tarda. Fora d'aquestes dues franges, podran servir menjar per endur fins a les 10 de la nit. També es limita l'activitat esportiva que, des d'avui, només es pot realitzar en grups d'un màxim de 6 persones i dues bombolles de convivència. Sempre a l'aire lliure i dins del municipi o en municipis limítrofs. Gimnasos i equipaments esportius estaran tancats durant aquests dies. Es mantenen suspeses les competicions esportives federades exceptuant les lligues nacionals i internacionals.

DDR CulturaEl sector cultural seguirà, com el de la restauració, sota les mateixes mesures que fins ara. Les sales no podran superar el 50% de l'aforament ni programar més enllà de les 10 de la nit. En educació, alumnes d'infantil, primària i ESO tornaran a les aules el dia 11 com estava previst. A les universitats, l'educació serà a distància.

DDR Centres comercials

Les pràctiques i els exàmens podran ser presencials. Els centres i superfícies comercials que superin els 400 metres quadrats de superfície hauran de baixar la reixa. Petits comerços no essencials podran obrir entre dilluns i divendres. Finalment, farmàcies, supermercats i altres comerços essencials, així com perruqueries i centres d'estètica, podran seguir oberts.