La Festa de la Verema dona aire a la DO Tarragona

El míldiu i la pandèmia han sigut els causants un any complicat pels cellers de la DO Tarragona. És per això que la 2a Festa de la Verema ha sigut una bona ocasió per reactivar el sector vitivinícola de l'Alt Camp i la Ribera d'Ebre. Des del passat divendres fins ahir, els amants del vi van tenir l’oportunitat de conèixer la verema des de prop visitant alguns dels cellers de la zona i amb activitats com la recollida o la trepitjada del raïm.

L’any passat van participar 14 cellers de la DO Tarragona, però enguany la pandèmia ha provocat que només 9 s’animessin a fer-ho. Els organitzadors s’han vist obligats a limitar els torns de les activitats a sis persones. Tot i les mesures sanitàries, des de la DO Tarragona es valora molt positivament que el nombre de persones participants superés les 500. Xifres que aporten cert optimisme als cellers de cara als pròxims mesos.

a

L’èxit d’aquesta mena d’iniciatives demostra que el món vitivinícola de la demarcació compta a un seguici important i ànima als cellers a seguir generant oportunitats perquè la DO de Tarragona continuï creixent.