Xavier Rofas: "L'alcaldessa em va demanar disculpes i les he acceptat"

Missatge conciliador de Xavier Rofas després de les declaracions de Monste Castellarnau al Saló de Plens de TAC12. L'alcaldessa va expressar que s'havia sentit traïda pel regidor no adscrit arran de la seva votació en contra d'un modificatiu de crèdit a l'últim pleRofas explica que Castellarnau li va demanar perdó després que li exigís explicacions.

El modificatiu de crèdit que s'havia d'aprovar superava els 250.000 euros i havia de servir per pagar factures pendents com les dels moviments de sorra de la platja de l'estiu, les gratificacions i hores extres dels treballadors municipals o la redacció de projectes urgents com la remodelació de la piscina. 

Ajuntament altafulla 2022

Rofas justifica el seu vot contrari per la falta d'execució del pla d'actuacions a la platja. Tot i això, manifesta que ja ha acordat el seu vot favorable de cara a la propera votació del modificatiu, que serà molt similar al tombat en l'últim ple. També allarga la mà per tramitar els pressupostos. Alerta, però, que el seu suport a la moció de censura no era un xec en blanc.

Rofas també ha remarcat la seva voluntat d'articular una llista de cara a les Municipals, ja que el PDeCAT no s'hi presentarà. El regidor manifesta que la seva intenció és la d'anar com a número dos.