Alba Muntadas i Jordi Molinera repetiran al capdavant d'EINA a Altafulla

Una vegada més, l'EINA d'Altafulla repeteix la fórmula de coalcadia. Jordi Molinera i Alba Muntadas tornaran a ser els coalcadables del partit per les eleccions del maig del 2023. Sota el lema 'Tornarem més i més forts', els republicans es tornen a posar al capdavant amb la intenció de guanyar les eleccions.  Aposten per un lideratge compartit; una forma que, segons ells, els va beneficiar durant els tres anys de mandat.

Encara falta confirmar qui serà el número 1 de la llista, Muntadas o Molinera. Durant aquests mesos, l'acabaran de confeccionar i noms com Gemma Maymó, Dani Franquès o Àlex Cañas ja ressonen en el partit per acompanyar-los, ja que han mostrat el seu interès a poder acabar els projectes que la moció de censura va frenar.

Es presenten amb il·lusió. Perfilen un projecte d'esquerres, feminista i amb interessos mediambientals, i que sobretot, vetlli pels altafullencs del municipi. Afirmen que aquests mesos només seran un parèntesi per presentar un projecte sòlid i diferenciat a la ciutadania. A més, no descarten futurs pactes amb altres partits, com el PSC. L'EINA aspira a entendre's amb qui comparteixi les seves idees electorals.

L'acte de presentació dels coalcadables va comptar amb la presència de la secretaria general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Vilalta.