Així és el nou local de la Creu Roja a Vila-seca

La Creu Roja estrena local a Vila-seca. Fins ara ocupaven un espai a l'avinguda de la Generalitat format per diverses estructures prefabricades. Per tant, el nou immoble dignifica l'atenció a les persones que du a terme la Creu Roja i s'adequa a les necessitats de l'entitat, que ja no du a terme el servei de salvament i socorrisme ni d'ambulàncies.

La feina de la Creu Roja és cabdal per a Vila-seca, ja que l'Ajuntament ja fa uns anys que assumeix les competències en matèria de serveis socials al municipi. Creu Roja compta a Vila-seca amb una quinzena de voluntaris i l'any passat va atendre més de 330 persones amb una despresa d'uns 30.000 euros.

creu_roja.jpg

L'espai agruparà totes les línies d'actuació de l'entitat al municipi i compta amb un magatzem productes bàsics per donar servei als 50 usuaris que reben aquesta ajuda mensualment. L'equip de govern celebrà que l'antic local de Vila-seca Segura aculli la important tasca de la Creu Roja i reafirma el compromís compartit amb l'entitat.

La Creu Roja, que ha comprat l'immoble, també ha aprofitat per adquirir un cotxe. El vehicle servirà per dur a terme programes d'atenció domiciliària com, per exemple, els enfocats a la gent gran de Vila-seca.