Vila-seca, més a prop de la redacció del projecte de l'estadi

L'Ajuntament de Vila-seca ha incorporat més de 5 milions i mig d'euros del romanent al pressupost per tirar endavant inversions del dia a dia, però també algunes de futur.

La més important és la que fa referència a la redacció del projecte executiu de la transformació de l'estadi. Aquesta partida s'ha dotat amb 1 milió d'euros que es recuperarà del tot un cop se signi el conveni amb l'Estat que ha de materialitzar el comprimís pressupostari de l'executiu de Pedro Sánchez a subvencionar aquest gran projecte. Es tracta d'una modificació de crèdit que busca assegurar el bon funcionament de la corporació i del municipi més enllà de les eleccions del maig.

Vilaseca ple març

El modificatiu inclou una partida de 700.000 euros per a la redacció del nou POUM. Una inversió que hauria de cobrir els treballs d'elaboració del document de planificació urbanística per als quatre anys vinents.

D'altra banda, també es destinen recursos per complementar els plans d'ocupació, així com previsions de despeses motivades per la inestabilitat dels costos energètics i de manteniment. És un modificatiu de crèdit treballat especialment amb els regidors no adscrits i Vila-seca en Comú. El principal partit de l'oposició celebra que inclogui partides socials enfocades a cobrir les necessitats de col·lectius vulnerables.

Finalment, el modificatiu també complementa la partida destinada a les subvencions per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, ja que la consignació inicial podria esgotar-se arran de l'èxit de la iniciativa.