Empat agredolç de la UE Valls

Empat a dos entre Unió Esportiva Valls i Lloret Club de Futbol que no satisfà cap equip. El conjunt de Manel Cazorla acumula ja sis jornades sense guanyar, només ha pogut sumar tres punts dels últims divuit possibles. Els dos equips van acabar amb deu jugadors.

FINAL DOLENT DESPRÉS D'UNA GRAN PRIMERA PART

Ben d'hora el partit es va posar de cara per als vallencs. Al minut sis, Didac Becerra va sorprendre el porter visitant amb un xut llunyà. Els de Manel Cazorla van fer una gran primera meitat, van dominar i van tenir diverses ocasions per haver pogut ampliar el marcador. El Lloret pràcticament no va inquietar la porteria de Jose.

L'última jugada de la primera meitat va canviar el guió. Riqui Nogueira es va autoexpulsar quan va donar un cop a la cara a un rival. 

EL LLORET REMUNTA EN SIS MINUTS

Els visitants també es van quedar amb un jugador menys just començar el segon temps, però amb deu contra deu el Lloret va remuntar amb sis minuts. Al 53 Adri Expósito va situar l'empat des de l'interior de l'àrea. I al 63, Joel Salas, va fer la diana de la jornada amb un gol olímpic que va capgirar el marcador.

El Valls es va tornar a rebel·lar i va trobar l'empat a les botes de Marc Soldevila, que va afusellar al segon pal. Els vallencs encara  van tenir més ocasions per haver pogut guanyar el partit.

Tot i aquesta mala ratxa, el Valls continua en la lluita per entrar en posicions de promoció d'ascens. En aquesta Lliga Elit pot passar de tot. Les dues primeres places, això sí, s'allunyen a deu punts.