Valls es planteja canviar les bases per accedir als ajuts per rehabilitació al centre històric

L’Ajuntament de Valls promou un nou paquet d’ajuts per a la rehabilitació d’immobles al centre històric. Es tracta d’una línia de subvencions anual que en aquesta entrega es destinarà a finançar part d’obres de rehabilitació completades al centre històric durant l’últim any: des del passat mes d’octubre i fins aquest mes de setembre. En total, el consistori vallenc hi destina 70.000 euros. Una xifra idèntica a la del passat exercici, en què es van subvencionar tretze intervencions.

 FINS AL 25 D'OCTUBRE

Les condicions de la línia d’ajuts es van modificar l’any 2019 per incloure a les bases obres d’enderroc i de condicionament de l’habitabilitat dels immobles, més enllà de l’embelliment de façanes. També s’hi van facilitar condicions per promoure la inversió en rehabilitació. Ara però, davant la previsió de noves obres de major abast al centre històric, el consistori es planteja retocar de nou les bases.

El termini per acollir-se a l’actual paquet de subvencions, finalitza el 25 d’octubre. La sol·licitud es pot presentar via on-line a través de la seu electrònica municipal, o, presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.