El carnaval de la Torre mobilitzarà més de 2.000 persones, xifra rècord

La 44a edició del Carnaval de Torredembarra mantindrà l'essència amb un programa que varia poc i que reforça els moments àlgids de la festa, però també n'evidenciarà el seu creixement. Enguany s'espera la participació de vint carrosses i tres comparses a la rua central de la celebració. En total, una xifra rècord de participació, que superarà les 2.000 disfresses.

L'acte central, la gran rua de Carnaval serà dissabte a partir de les vuit de la tarda. Les carrosses i comparses, però també tindran altres espais de lluïment com la rua de carnaval pel passeig Marítim, diumenge al matí, o la batalla de confeti, la tarda de diumenge. En la majoria dels casos, les colles porten treballant des de l'estiu en la disfressa.

EL CARNAVAL INFANTIL

En l'edició del carnaval d'enguany també es reforça la celebració infantil, que es concentra divendres i es revalora el concurs de mascotes disfressades, que arriba a la 20a edició. El programa del carnaval es concentra entre el 8 de febrer, amb l'arribada del Rei Carnestoltes, i el 13 de febrer. Com és costum, a Torredembarra es tancarà amb una sardinada.